Tekijät

Ilkka Tahvanainen

Kuva: Jarkko Mikkonen

Ilkka Tahvanainen (s.1968) on espoolainen runoilija, kulttuuribloggaaja ja kasvatustieteilijä. Häneltä on ilmestynyt kokoelma Putkista ja virtauksista (Kaarinan kaupunki 2019). Tästedes pus (Puru-kollektiivi 2021) on hänen toinen runoteoksensa.

Tahvanainen kirjoittaa kulttuurisista kohtaamisista Outoja painotuksia -blogiin. Hän on voittanut useita lausuntataiteen palkintoja ja on Suomen Lausujain Liiton jäsen.

Raisa Jäntti

Kuva: Henrietta Soininen

Raisa Jäntti on tamperelainen runoilija ja kuvataidekriitikko. Häneltä on ilmestynyt neljä runokokoelmaa: Läpilyöntikipu (2015), Grand plié (2018), Kolme (2020) sekä Vaarallisen eläimen tilanne (2022). Runokokoelmien lisäksi hän on kirjoittanut kolme runomuotoista tarinaa lapsille.

Jäntti kirjoittaa aktiivisesti muun muassa Doctor Who -kirjablogia. Hän sai Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnon teoksestaan Grand plié keväällä 2019. Raisan omat runoilijasivut löydät täältä.

Mirkka Mattheiszen

Mirkka Mattheiszen (s.1976) on Naantalissa asuva runoilija, kirjoittaja ja kuvittaja. Häneltä on ilmestynyt kokoelma Kuvittele reuna (Kaarinan kaupunki 2014), #toistaiseksinimeämätön runovihko (Puru-kollektiivi 2018) sekä Lokki. Erään kohtaamisen muistiinpanot (Puru-kollektiivi 2019).

Mattheiszen taittaa, kuvittaa ja kirjoittaa sekä tuottaa erilaista visuaalista materiaalia Puru-kollektiivin esityksiin: Eläin.

Solina Riekkola

Solina Riekkola (s. 1986) on runoilija, käsikirjoittaja ja kirjoittamisen ohjaaja. Hänen esikoisteoksensa Kysymyksiä Murukille (Sanasato) tuli julki 2016.