Tekijät

Raisa Jäntti

Kuva: Henrietta Soininen

Raisa Jäntti on tamperelainen runoilija ja kuvataidekriitikko. Häneltä on ilmestynyt neljä runokokoelmaa: Läpilyöntikipu (2015), Grand plié (2018), Kolme (2020) sekä Vaarallisen eläimen tilanne (2022). Runokokoelmien lisäksi hän on kirjoittanut kolme runomuotoista tarinaa lapsille.

Jäntti kirjoittaa aktiivisesti muun muassa Doctor Who -kirjablogia. Hän sai Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnon teoksestaan Grand plié keväällä 2019. Raisan omat runoilijasivut löydät täältä.

Ilkka Tahvanainen

Kuva: Jarkko Mikkonen

Ilkka Tahvanainen (s.1968) on espoolainen runoilija, kulttuuribloggaaja ja kasvatustieteilijä. Häneltä on ilmestynyt kokoelma Putkista ja virtauksista (Kaarinan kaupunki 2019). Tästedes pus (Puru-kollektiivi 2021) on hänen toinen runoteoksensa.

Tahvanainen kirjoittaa kulttuurisista kohtaamisista Outoja painotuksia -blogiin. Hän on voittanut useita lausuntataiteen palkintoja ja on Suomen Lausujain Liiton jäsen.

Mirkka Mattheiszen

Kuvaaja: Mikael Soininen

Mirkka Mattheiszen (s.1976) asuu Naantalissa. Hän on ennen kaikkea graafikko, piirtäjä ja kirjantekijä. Häneltä on ilmestynyt neljä runoteosta: Kuvittele reuna (Kaarinan kaupunki 2014), #toistaiseksinimeämätön runovihko (Puru-kollektiivi 2018) sekä Lokki. Erään kohtaamisen muistiinpanot (Puru-kollektiivi 2019).

Mirkka on mielellään käytettävissä erilaisiin taitto-, kuvitus- ja toimitustöihin. Ks. lisää: mirkkamarika.com

Solina Riekkola

Kuvaaja: Mikael Soininen

Solina Riekkola (s. 1986) on runoilija, käsikirjoittaja ja kirjoittamisen ohjaaja. Hänen esikoisteoksensa Kysymyksiä Murukille (Sanasato) tuli julki 2016.

Pressi

Kuvia lehdistön käyttöön. Kuvaaja on mainittava.

Ylärivistä: Raisa Jäntti, Mirkka Mattheiszen, Solina Riekkola, Ilkka Tahvanainen