Ilkka Tahvanainen: Tästedes pus

Ale!

Alkuperäinen hinta oli: 25,00€.Nykyinen hinta on: 22,50€.

Ilkka Tahvanainen:
Tästedes pus

63 s.
145 x 210 mm
Ulkoasu: Mirkka Mattheiszen & Juha Randelin
Sidottu, kovakantinen
ISBN 978-952-69097-7-6
Ilm. 11/2021

Osasto:

Kuvaus

Kummallista olla kysymättä mitään, silkkaa iloa

kummallista kun ei eksy

Ilkka Tahvanaisen toinen runoteos Tästedes pus on elämäniloa ja vapautta. Ilo on kielessä, ja se on mukana retkillä, joita teoksessa tehdään niin kotimaan lähiöihin kuin eurooppalaiseen sivistykseen. Runot käsittelevät ihmisten kohtaamista lempeästi ja huumorillakin. Toisaalta runoissa liikutaan myös yhteiskunnallisissa aiheissa ja kohdataan elämän ydinkysymyksiä, vaikkei se aina helppoa olekaan.

Arvioita

”Tahvanainen valottaa palan ihmisoikeuksien varjohistoriaa ja sitä, kuinka sanat muuttavat maailmaa. Teos on yllättäviä havaintoja pullollaan. Queeriin eetokseen yhdistyy tekstuaalinen arvaamattomuus, ilkikurisuus ja vallattomuus.”
Tuomas Taskinen, Tuli&Savu nro 108

”Ilo kuitenkin näyttäytyy Tahvanaisen runoissa rikkaruohona: sen kasvua ei voi pysäyttää, mutta se tuntuu jatkuvasti olevan monesta suunnasta uhattuna. Iloa löytyy niin kotimaan lähiöistä kuin Euroopan suurkaupungeista, mutta kaikkialla sitä täytyy etsiä kaltereiden lomasta.”
Carlos.L, Runografi

”Haikea lyyrisyys yllättää kesken
arkisimman tai absurdeimman säkeen
Ilkka Tahvanaisella. —
Tarkkailu kertoo esteettisestä silmästä.”
Esko Karppanen, Vartija

Toimitusehdot ja henkilötietojen käsittely

VERKKOKAUPAN TILAUSEHDOT / PURU-KOLLEKTIIVI
 
Kun tilaat teoksen Puru-kollektiivin verkkokaupasta, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle kirjeenä tai pakettina – Ärrä-pakettina tai Postin tai Matkahuollon kautta. Normaali toimitusaika on 4-6 arkipäivää. Kullakin kertatilauksella on kotimaahan kiinteä 4,00 € toimituskulu.
 
Saat tilauksen mukana laskun 14 vrk maksuajalle. Jos tilauksesi sisältää arvonlisäverollisia tuotteita, laskussa on alv-erittely.
 
Puru-kollektiivin teoksilla on useita eri laskuttajia:
 
Raisa Jäntin teokset laskuttaa y-tunnus 2935888-2
Mirkka Mattheiszenin teokset laskuttaa y-tunnus 2242298-4
Ilkka Tahvanaisen teoksen tilattuasi saat maksutiedot yksityishenkilöltä Ilkka Tahvanainen.
 
ENNAKKOTILAUS
 
Joskus teokset ovat ennakkotilattavissa jo ennen niiden ilmestymistä. Ennakkotilaamalla varmistat oman kappaleesi saamisen kustakin painoksesta. Usein ennakkotilaajalle on etuhinta, jonka näet verkkokaupassa ko. tuotteen kohdalla. Ennakkotilattujen kirjojen postitus aloitetaan heti niiden saavuttua painosta.
 
Lähetyksen mukana saat laskun / maksutiedot 14 vrk maksuajalla. Jos tilauksesi sisältää arvonlisäverollisia tuotteita, laskussa on alv-erittely.
 
PALAUTUKSET
 
Kaikilla verkosta ostetuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Vastaat itse palautuksen kuluista. Palautusosoitteen saat ilmoittamalla palautuksen tiedot sähköpostiin puru@purukollektiivi.fi Korvaamme sinulle palautuksesta aiheutuneet kulut ainoastaan silloin jos tuote on ollut ostettaessa viallinen.
 
HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
 
Puru-kollektiivi käsittelee henkilötietoja ainoastaan tilausten yhteydessä. Puru-kollektiivi ei käytä eikä säilytä henkilötietoja tilauksen maksamisen jälkeen. Verkkokaupan alustana toimii woocommerce.com
 
Puru-kollektiivi ei käytä, kerää eikä säilytä henkilötietoja markkinointiin, markkinointiviestintään tai liiketoiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta tässä dokumentissa mainittujen henkilöiden lisäksi kolmansille osapuolille.
 
RIITATILANTEET
 
Jos mahdollista erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi) ja saattaa tämän jälkeen asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.